17 may 2010

"Pétillante" o la transformació del plàstic en joia.../ "Pétillante" o la transformación del plástico en joya...

L'Agnès Figueres és una artista que fa joies. Una artesana que omple d'originalitat i poesia les seves peces úniques. Cada nova forma i cada color que incorpora a les seves col.leccions és fruit de la seva formació nòmada, al Senegal, a l'Argentina, a Bèlgica, i tot això contribueix a fer que les seves joies siguin una fusió de materials i textures diverses i molt diferents i que esdevinguin veritables exemples d'originalitat i simplicitat. Us mostro aqui la seva darrera col.lecció "Pétillante", on l'artista utilitza, apart de la plata i l'alpaca, les bases de les ampolles d'aigua "Perrier" i les transforma fins convertir-les en unes flors delicades... Si us agrada el treball d'aquesta artista podeu consultar el seu web i la pàgina al Facebook de Bijou5.

Agnès Figueres es una artista que crea joyas. Una artesana que llena de originalidad y poesia sus piezas únicas. Cada nueva forma, cada nuevo color que incorpora en sus colecciones es fruto de su formación nómada, en Senegal, Argentina, Bélgica..y todo eso contribuye a que sus joyas sean una fusión de materiales y texturas diversas y muy diferentes y que se conviertan en verdaderos ejemplos de originalidad y simplicidad. Os muestro aquí su última colección "Pétillante", donde la artista utilitza, aparte de plata y alpaca, las bases de las botellas de agua "Perrier" y las transforma hasta convertirlas en unas delicadas flores...Si os gusta el trabajo de esta artista podeis consultar su web y la página del Facebook de Bijou5


1 comentario:

  1. Fantàstic bloc! M'ha encantat, i m'he fet fidel seguidor, desitjo que a tu tambié t'agradi el meu bloc sobre ecologisme i medi ambient: “L'imperdible de ℓα Terrα” (http://www.imperdibleterra.blogspot.com)

    Salutacions!
    L'imperdible de ℓα Terrα

    ResponderEliminar