30 abr 2009

On ho penjo?

3 propostes per penjar l'abric i la bossa quan arribem a casa:


Amb uns llistons de fusta de formes capricioses i una mica d'enginy per fixar-les a un suport, podem obtenir un penjarrobes minimal com el que he trobat a Whonidee .



Felipe Morales és un dissenyador format a Xile i a Itàlia que afirma que la innovació en les coses quotidianes és la barreja entre aquests objectes e inesperats conceptes nous. El penjarrobes que proposa és un ecoproducte orientat a la reutilització de 2 joysticks.




A EspacioHogar he trobat aquesta idea de Bricolaje10. Es tracta de reutilitzar diversos penjarrobes i col.locar-los sobre un suport de fusta.

Ara ja no teniu excusa per no tenir les coses ben penjades!

2 comentarios:

  1. aquest dels penjadors al revés m'ha agradat molt...però el problema no són els penjadors, el problema són les coses, que de vegades no volen estar penjades, i que de vegades volen estar totes juntes, ben juntetes i ben apilotonades per desafiar la força del penjador, que el pobre fa el que pot...

    ResponderEliminar
  2. ia escudé4/5/09

    Mira: jooo... a casa meva tinc unes normes i les normes són que mai, peeeeero mai, deixo que les coses decideixin per mi. O sigui que mano jo i punto. T'haig de confessar però que a vegades , és cert, existeix la REBEL.LIÓ, sobretot de les bosses i els abrics adolescents, aquells que has comprat i encara no tenen l'edat suficient per saber on han d'anar, o els jerseis i les gorres ja velles plenes d'alzheimer i arrugues,que vaguen per casa intentant trobar un niu on morir...als primers deixo que facin, perquè ja els arribarà el moment de ser quadrats i als segons, amb tendresa, els acompanyo fins el penjador...

    ResponderEliminar