26 abr 2009

Ara que ja arriba el bon temps...i les flors

No sé si us passa a vosaltres que, a vegades, els mitjons dels membres de la meva família sembla que entrin en un forat negre interestelar per no tornar a casa mai més...aleshores, què fem amb els mitjons orfes desaparellats? Us proposo "guarnir" els vostres testos amb els mitjons més acolorits (si en teniu, és clar...) i donar-los una segona oportunitat, tal i com apunten a Re-Nest, que els han canviat el nom batejant-los de "planter acogedora":

Ja que estem a la primavera, us apunto una altra idea (també de Re-Nest) per reciclar un boli BIC (dels de tota la vida...) fent-lo servir per posar flors:



4 comentarios:

  1. hola!!!!!! quina bona idea aquesta dels mitjons!!!! escolta... i amb les tapes dels tuppers, què podem fer??? les rodones potser poden ser "frisbis", però i les quadrades? encantada de veure't pels mons virtuals del facebook i del blogspot...

    ResponderEliminar
  2. Començo la recerca immediatament....Ari, gràcies pel comentari!!

    ResponderEliminar
  3. i què li faig al bic, bic, bic bic bic perquè tingui la rodoneta? com si fes vidre?

    ResponderEliminar
  4. ia escudé30/4/09

    doncs suposo que bufant...ni idea. Jo ho penso provar annexant el boli o part del boli a aquelles fantàstiques packs-boles de xiclets, a veure què passa.

    ResponderEliminar