15 ago. 2009

Marc vintage reutilitzat


Una altra idea made in Ocells-Al-Terrat: recuperar un marc vintage (que després de restaurar-lo he averiguat que és de 1907) i utilizar-lo per ordenar els collarets en un vestidor. Era un marc que vaig trobar a casa del meu pare abandonat a les golfes, d'un color molt lleig totalment repintat que no deixava lluir les motllures treballades a mà. L'he tret la pintura i sanejat de carcoma, i l'he pintat amb un blanc trencat mate, després he lijat la superfície i l'he acabat amb una capa de Betum de Judea lleugera. Després d'hores de feina el resultat és el que podeu veure aqui:
És important que la lija deixi veure la fusta per donar-li aquest toc dels mobles amb estil Shabby. El marc l'he utilitzat per emmarcar una tela de l'IKEA que m'agradava molt i que contrastava amb el regust antic de la fusta. He buscat uns penjadors antics que es poguessin enganxar amb un cargol a la tela i aquest és el resultat.
Jo recomano posar aquest tipus de peces tan recargolades i treballades en contrast amb altres mobles molt senzills i neutres, ja que un excés resultaria barroc. No obstant, cadascú té el seu gust.

No hay comentarios:

Publicar un comentario