1 ene 2015

I la llum s'apaga... / Y la luz se apaga...

El 17 d'abril de 2009 començava així, clar i nítid, com deia el text de la primera entrada.

Avui 1 de gener Ocells al Terrat tanca la barraqueta. Han estat 6 anys fantàstics, on he rebut ajut desinteressat de molta gent i molts bloggers per fer possible aquesta aventura. Vull agrair també els comentaris de suport de molta gent que m'han encoratjat a seguir publicant entrades.

Ara davant meu apareixen i se m'obren nous camins.  És una nova etapa on recupero contenta antics anhels i desitjos amagats i no puc dedicar al blog el temps que mereix.

Moltes gràcies a tots i totes, als/les que em seguiu d'aprop i de lluny i també als que entreu per casualitat o esporàdicament.

No esborro el blog. Seguirà a la xarxa per si algú vol consultar alguna cosa. El que sí s'elimina en pocs dies és la pàgina del Facebook.

FINS SEMPRE

El 17 de abril de 2009 empezaba así, claro y nítido, como decía en el texto de mi primera entrada. Hoy 1 de enero, Ocells al Terrat cierra el chiringuito. Han sido 6 años fantásticos, en los cuales he recibido ayuda desinteresada de mucha gente y muchos bloggers que han hecho posible esta aventura. Quiero agradecer también los comentarios de soporte de mucha gente que me han dado fuerza para seguir publicando entradas.

Hoy, ante mi se abren nuevos caminos. Es una nueva etapa en la que recupero comtenta antiguos anhelos y deseos escondidos y no puedo dedicar al blog el  tiempo que merece.

Muchas gracias a todos y todas, a los que mes siguen de cerca y de lejos y también a los que entran por casualidad o esporádicamente.

No borro el blog. Seguirá en la red por si alguien quiere consultar alguna cosa. Lo que si desaparece en pocos días es la página de Facebook.

HASTA SIEMPRE

11 comentarios:

 1. Hola. Trobaré a faltar aquest bloc, sempre hi trobava idees interessants! Per açò trob encertat que el deixis a la xarxa, per a poder-lo seguir consultant. Si se t'obren nous camins i creus que és el que has de fer, endavant. Segur que t'aporten experiències fantàstiques! Molta sort des de Menorca

  ResponderEliminar
 2. Anónimo3/1/15

  Jo també et seguia i feia dies que trobava estrany que no hi haguessin noves entrades...
  Molta sort i encerts en el nou camí encetat!
  Balbina

  ResponderEliminar
 3. Thanks for sharing, this is a fantastic blog post. Much thanks again.

  ResponderEliminar
 4. Anónimo27/12/20

  This is my first time visit to your blog and I am very interested in the articles that you serve. Provide enough knowledge for me. Thank you for sharing useful and don't forget  Austin Texas rehab center

  ResponderEliminar
 5. We are really grateful for your blog post. You will find a lot of approaches after visiting your post. I was exactly searching for. Thanks for such post and please keep it up. Great work. https://everlighten.com/

  ResponderEliminar
 6. Really I enjoy your site with effective and useful information. It is included very nice post with a lot of our resources.thanks for share. i enjoy this post. loss prevention

  ResponderEliminar