21 may 2009

Post-Tecnologia

La tecnologia entra a les nostres vides de formes infinites i quan s'acaba /espatlla/es renova, aleshores no sabem què fer amb el material (placa base, cd, cobertes, disquets, bobines...). He trobat moltes propostes i en presento algunes, les que m'han semblat més interessants (dedicat especialment a l'amiga Ríchal...)




Una bobina de CD o DVD es pot transformar per art de màgia en un porta dònuts, en un dispensador de paper, un organitzador dels cables de l'ordinador o un recipient per guardar fregalls.

També pot ser un fabulós mini-hivernacle per les plantes orfes que la meva amiga recull del carrer(Via: Imagina y Recicla )
Una placa base també dóna de sí, sinó mireu el que ens proposen a Revolve: un rellotge i uns marcs de fotografies. O una carpeta portapapers de Ecoinvento
I per acabar, dues propostes per a disquets: unes llibretes (de paper reciclat òbviament) de SFC i un pot per posar bolis o llapis de Cosas Sencillas

4 comentarios:

  1. moltíssimes gràcies, m'ha encantat. espero no sé l'única que reprodueixi alguna de les propostes... i si hi ha adaptacions personalitzades, ja t'ho ensenyaré!

    ResponderEliminar
  2. Anónimo2/1/10

    increíble!!! Moltes Gràcies per aqies blog, la veritat es que jo no sóc molt d'anar per Blogs pero aquest l'he posat directament al Favoritos del google!!! dones una pila d'idees!!! Al igual daqui dos mesos no tinc la casa decorda amb la leche de coses que tens per aquí!!!

    Moltes Felicitats per aquest Blog Tan TAn TAN curat!!! ;)

    ResponderEliminar
  3. osti, és boníssim!!!
    Genial!!!

    Anna

    ResponderEliminar
  4. senzillament genial
    Gràcies per compartir

    ResponderEliminar