6 ago. 2012

Mapes /Mapas
És estiu i arriben, per a molts, les vacances... Voldria aprofitar l'oportunitat de reutilitzar un material que fem servir molt en aquestes dates: ELS MAPES. És un tema molt tractat als blogs que jo considero referents com El Mundo del Reciclaje o ObjectBis. A més, navegant per la xarxa he trobat aquestes idees:
Uns sobres magnífics que podeu trobar al blog genial de Basurillas, unes bosses de regal originals de Instructables i  un collaret i un bolset de Grean Great Goods. Bones vacances a tothom!!

Es verano y llegan las vacaciones....querría aprovechar la oportunidad de reutilizar un material que utilizamos mucho en verano por estas fechas: LOS MAPAS. És un tema muy tratado en los blogs que yo considero referentes como El Mundo del Reciclaje o ObjectBis. Además, navegando por la red encontré todas estas ideas: Unos sobres magníficos de Basurillas, unas bolsas de regalos originales de Instructables y un collar y un bolsito de Great Green Goods.  Buenas vacaciones para todos!!1 comentario: