25 ago 2011

Collarets ben ordenats amb els carrets de fil / Collares bien ordenados con los carretes de hilo

Recomano una passejada per (Re)Crea'T, el blog antic de Nitdia, una biòloga de formació amb una creativitat desbordant que ens mostra moltes idees i tutorials per reutilitzar objectes i explorar el nostre potencial d'artista o artesà.  Aquesta idea l'he tret del seu blog i és molt divertida: reutilitzar els carrets de fil com a petits poms per penjar els collarets. Anireu directament a la seva entrada si cliqueu AQUI.
Com que està de "mudança bloggera" la podeu trobar també a 3macarrons.

Recomiendo un paseo por (Re)Crea'T, el blog antiguo de Nitdia, una bióloga de formación con una creatividad desbordante, que nos muestra muchas ideas y tutoriales para reutilizar objetos y explorar nuestro potencial de artista o artesano.  Esta idea la saqué de su blog y es muy divertida: reutilizar los carretes de hilo como pequeños pomos para colgar los collares.  Ireis directamente a su entrada si haceis clic AQUÍ. Como está de "mudanza bloggera" la podeis encontrar tambien en 3macarrons.

2 comentarios:

  1. bueno bonito y barato!

    ResponderEliminar
  2. Jo crec que he agafat una nova neura... amb l'ordre... perquè totes aquestes entrades d'organitzar trastos m'estan encantant!

    ResponderEliminar