15 abr. 2011

Les papallones de Silvie Creative / Las mariposas de Silvie Creative

Si teniu ganes de donar un passeig per la xarxa, us recomano el blog de Silvie Créative Ma Déco Maison
És allà i gràcies a la seva col.laboració, on he trobat aquesta fantàstica idea per crear papallones a partir de les llavors de l'Auró (la seva fulla és la que surt representada a la bandera del Canadà i que allà es diu Maple). Les ha pintat de daurat i les ha encastat de quatre en quatre formant papallones que, com diu ella mateix, de ben segur un cop de vent les faria volar...Gràcies per la idea Sílvia!!

Si teneis ganas de dar un paseo por la red, os recomiendo el blog de Silvie Créative  Ma Déco Maison.  Es ahí y gracias a su colaboración donde encontré esta fantástica idea para crear mariposas a partir de las semillas del Arce (lo reconocereis porque su hoja es la que se representa en la bandera de Canadá y que allí lo llaman Maple).  Las ha pintado en dorado y las ha enganchado de cuatro en cuatro formando mariposas que, como ella misma afirma, seguro que un golpe de aire las haría volar...¡Gracias por la idea Sílvia!3 comentarios:

 1. Conozco su blog, es genial, gracias por acercarnos a todos esos blogs maravillosos que encuentras
  Un saludo y sigue buscando maravillas...
  Azucena

  ResponderEliminar
 2. Hola! Fa temps que us seguim i creiem que teniu molt bones idees i la que més ens agrada és la de re-utilitzar!!! Per això, volem convidar-vos a participar al I Concurs de Poesia Reciclada del Moviment R.  Per a tots aquells que vulguin participar, reinventar la poesia i guanyar un ebook. Joana Brabo escollirà el guanyador entre els 3 concursants més votats.  Concursar és molt senzill. Només has d’entrar a la nostra pàgina de facebook i seguir les instruccions.
  http://www.facebook.com/MovimentR

  Animeu-vos i participeu!

  ResponderEliminar
 3. Hola, volem convidar-vos a participar al I Concurs de Poesia Reciclada del Moviment R.


  Per a tots aquells que vulguin participar, reinventar la poesia i guanyar un ebook. Joana Brabo escollirà el guanyador entre els 3 concursants més votats.


  Concursar és molt senzill. Només has d’entrar a la nostra pàgina de facebook i seguir les instruccions.
  http://www.facebook.com/MovimentR

  ResponderEliminar