11 feb 2011

Tot controlat a la cuina / Todo controlado en la cocina

Us proposo aquesta setmana una feina ràpida, fàcil i el resultat el teniu a la vista.  A una safata de fusta, que no feia servir per res li he afegit un tros de suro per la part de dins i l'he penjat com a tauler d'anuncis a la cuina.  Com que era molt vella l'he pintada amb un to blanc antic.  Després he retallat unes figures d'uns tovallons de paper que tenia, he separat les capes del paper i he enganxat amb làtex la que conserva el dibuix, que al ser paper tan fi, sembla que sigui pintat directament a la fusta.  Aquesta tècnica s'anomena decoupage, i si us interessa, podeu trobar informació AQUI. Per acabar una bona capa de vernís incolor i només queda penjar-lo a la cuina!!

Os propongo este fin de semana un trabajo rápido, fácil y el resultado salta a la vista.  A una bandeja de madera que no utilizaba para nada, le añadí un trozo de corcho por la parte interior y la colgué en la pared de la cocina como tablón de anuncios.  Como la bandeja estaba ya muy vieja, la pinté en un tono blanco antiguo. Después recorté unas figuras de unas servilletas de papel que tenía, separé las capas de papel y enganché la que conservaba el dibujo con látex, al ser papel tan fino, parece que sea pintado directamente en la madera.  Esta técnica que algunos conocereis, se llama decoupage, y quien quiera saber más puede consultar AQUI. Para terminar, una buena capa de barniz incoloro y sólo queda colgar-lo en la cocina!!

3 comentarios:

  1. Molt bona idea, Ia, fa poc vaig enganxar cromos de picar antics a la base d'una safata de fusta, però a més del toc decoratiu tu li dones el toc pràctic. M'encanta!

    ResponderEliminar
  2. M'encanta sa teva idea, he de pensar com complementar-ho amb la pissarra que vull pintar a la paret sense que quedi massa carregat.
    Potser sa solució serà fer el marc de la pissarra amb suro i així poder-hi enganxar els papers als marges...

    Quan ho tengui ho penjo al blog!

    Moltíssimes gràcies per tantes i tan meravelloses idees!

    ResponderEliminar
  3. Fantàstiques les idees dels cromos i del marc de la pissarra!! Atreviu-vos a fer el que teniu al caparró i quan ho tingueu, si voleu, ho publicarem!!!!! Gràcies pels vostres comentaris

    ResponderEliminar