7 oct 2010

Itineraris d'una vida /Itinerarios de una vida

Per la vida anem viatjant i caminant, corrent alguns i més a poc a poc els altres, i per aquests itineraris vitals anem comprant i guardant mapes que queden obsolets en una prestatgeria de casa. Apartment Therapy proposa convertir-los en un munt d'idees originals: com a paper pintat a la paret, folrant pots de llapis, com a fons d'una porta d'armari o com a pantalla per un llum de peu. Hi ha més idees...només heu de pensar i proposar-les a Ocells al Terrat!

Por la vida vamos viajando y caminando, algunos corriendo y otros más despacio, y por estos itinerarios vitales vamos comprando y guardando mapas que quedan obsoletos en una estanteria de casa. Apartment Therapy propone convertir-los en un montón de ideas originales: como papel pintado en la pared, forrando botes de lápices, como fondo de una puerta de armario o como pantalla de una lámpara de pie. Hay más ideas...sólo teneis que pensar y proponer-las en Ocells al Terrat!



2 comentarios:

  1. xiqueta9/10/10

    Amb el teu permís m'he pegat una volteta per ací. M'agrada molt el que escrius. Els mapes... molt bona idea, es de veres que anem aguardant-los i al final no saps que fer amb ells. Gracies per les idees!

    ResponderEliminar
  2. moltes gràcies xiqueta! és molt gratificant que deixeu comentaris! i si teniu dubtes ja sabeu, un correu electrònic i prometo contestar!!

    ResponderEliminar