3 ago. 2012

Recapitulem per vacances: Directori de telèfons antic/ Recapitulemos: Directorio de teléfonos antiguo

Aquestes vacances Ocells al Terrat no tanca la barraca. Descansem...això si...pero aprofitarem l'impass per fer una recapitulació d'alguns dels posts antics més interessants, tant sigui per la senzillesa, l'originalitat o el cost 0 Euros. Després de tot, a la TV, a l'agost també hem d'aguantar algunes reposicions no? DONCS COMENCEM!!


A ObjectBis he trobat aquesta original idea per aprofitar els directoris telefònics que ja no utilitzem. Només cal enroltllar-los i fixar el tub amb un accessori que en aquest cas és metàl·lic, però que pot ser qualsevol anella per tovallons divertida o un tub de cartró de paper higiènic, no?

Estas vacaciones Ocells al Terrat no cierra la barraca. Descansamos, eso si....pero aprovechamos el impass para hacer una recapitulación de algunos de los posts antiguos más interesantes, ya sean por la senzillez, la originalidad o el coste 0 euros.  Después de todo, en la TV, en agosto también tenemos que aguantar reposiciones de programas no? PUES EMPECEMOS!


En ObjectBis encontré esta original idea de reaprovechar los listines telefónicos que ya no usamos.  Sólo es necesario enrollarlos y fijar el tubo con un accesorio, que en este caso es metálico, pero que puede ser qualquier anillo para servilletas o un tubo de cartón del papel higiénico, no?

No hay comentarios:

Publicar un comentario